טאקו הדגים של באחה
טאקו הדגים של באחה יכול להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 14 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך בצל, טומטילו טרי, צ'ילי צ' יפוטלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו באחה טאקו דגים, באחה טאקו דגים, ו באחה טאקו דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת כבדה עם שמן צמחי 1/2 אינץ ' עד חם, לא מעשן. לטבול דגים בבלילה כדי מעיל באופן שווה, ולהניח רצועות דגים במחבת, לא נוגע. מבשלים עד הזהב, על 2 עד 3 דקות. תסתובב ותבשל עד לזהב.
מסננים על מגבות נייר ומתבלים במלח, לפי הטעם.
מחממים ברזל יצוק יבש או מחבת כבדה וטורטיות קמח חמות עד מחומם. להרכיב טורטיות על ידי שכבות דגים, כרוב, מיונז, סלסה.
מערבבים יחד עד incorporated.
לשים מרכיבים בקערה ומערבבים.
תהליך החומרים יחד, ולאחר מכן להתבשל על חום גבוה בינוני עד רק רותחים.
מגישים חמים. אם משתמשים במרכיבים טריים, מבשלים עד מבושל.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.