טאקו חזיר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1544 קלוריות, 126 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. 10 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו 45 דקות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת שמן זית, פלפל צ'יפוטלה, בצל וציר עוף. עם כפית ציון 88%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: טאקו חזיר קוריאני מטוגן, טאקו חזיר מטוגן יין, ו טאקו חזיר מטוגן צ'יפוטלה.
הוראות
1
חממו את התנור ל -325 מעלות צלזיוס. מתבלים את החזיר בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם, ומניחים לשבת בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מייבשים את החזיר במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
מחממים תנור הולנדי גדול או סיר עם תחתית כבדה על אש גבוהה עם 2 כפות שמן צמחי, 2 סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מכניסים את החזיר לסיר ומשחימים את הבשר באופן שווה בכל הגוף, זה ייקח בערך 10 עד 12 דקות; מוציאים את החזיר לצלחת ושומרים.
מנמיכים את האש לבינונית-גבוהה, ומוסיפים לסיר את שמן הזית הבתולי, כמה סיבובים של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את הבצל והשום, המלח והפלפל, לפי הטעם, את האורגנו, 1 פלפל צ ' ילי פרוס ו -2 עלי דפנה ומבשלים 7 עד 8 דקות. מתפיחים את הסיר עם הבירה, מגרדים את החלקים הדבוקים לתחתית הסיר. מערבבים פנימה את ציר העוף ומיץ התפוזים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
(הוציאו כבד וצוואר)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כגון קנאת מלאך
גב שומן חזיר
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מוסיפים את החזיר השמור חזרה לסיר (הנוזל אמור להגיע בערך 2/3 במעלה הבשר) ומביאים לרתיחה. מכסים ומכניסים את החזיר לתנור, הופכים את הבשר באמצע הבישול, עד שהבשר רך מאוד, בערך 2 1/2-3 שעות.
בזמן שהחזיר מתבשל מכינים את הבצל האדום הכבוש: בסיר קטן מביאים את חומץ היין הלבן, הסוכר, כפית המלח, פלפל הצ ' ילי שנותר ועלי הדפנה לרתיחה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין לבן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
גב שומן חזיר
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
מיץ לימון, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
13
שים את הבצל האדום הפרוס בכלי אטום קטן. בזהירות לשפוך את הנוזל החם על הבצל, לכסות ולתת לו לרעוד. ייתכן שיהיה עליך להרים את המכסה כדי לשחרר חלק מהלחץ. מדי פעם, לתת לו לרעוד טוב. מקררים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
טורטיות קמח טריות, להגשה
סוכר אדום גס
14
להגשה שמים את חזיר הצ 'יפוטלה על מגש ומקשטים בבצל כבוש ופרוסות ג' לפנו כבושות.
טאקו בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אחוזת המלך דומיין פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.