קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אגוזי לוז שוקולד בניחוח כתום

טארט אגוזי לוז שוקולד בניחוח כתום
טארט אגוזי לוז שוקולד ריחני עם כתום יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 386 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם אבקת אפייה, קצפת כבדה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חביתיות קינואה בטעם אגוזי לוז כתומים, Bomboloni ריחני כתום עם קרם מאפה ורוטב שוקולד כתום טבילה, ו עוגת שוקולד מרירה בריח כתום עם קומפוט כתום מסוכר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הבצק, לשלב את אגוזי לוז וסוכר בקערת העבודה של מעבד מזון מצויד להב פלדה. דופק שוב ושוב לטחון את אגוזי לוז לאבקה. אם אגוזי לוז הם לא הקרקע מספיק, הם יעשו את הבצק להתפרק כאשר אתה מגלגל אותו מאוחר יותר. לגרד את הפינה התחתונה בתוך קערת העבודה עם מרית מתכת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הקמח, המלח ואבקת האפייה לקערת העבודה ודופק מספר פעמים כדי לערבב.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החמאה והדופק כ -10 פעמים כדי לערבב את החמאה דק.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4
מוסיפים את הביצה ואת הדופק שוב ושוב עד הבצק יוצר כדור. הפוך את הבצק למשטח עבודה משוריין והסר בזהירות את הלהב. יוצרים את הבצק לדיסק ועוטפים אותו בפלסטיק. מקררים את הבצק במשך שעה או שעתיים או עד 2 ימים לפני אפיית הטארט.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
כאשר אתה מוכן לאפות את הטארט, להגדיר מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את הבצק מהמקרר ומניחים אותו על משטח מקומח. ללוש בעדינות את הבצק עד שהוא חלק וגמיש. לעצב את הבצק לדיסק ולמקם אותו על משטח מקומח. קמח את הבצק ומגלגל אותו לדיסק 12 אינץ'. מקפלים את הבצק לשניים ומעבירים אותו למחבת, מרימים את הקפל בקוטר המחבת. לפתוח את הבצק למחבת ולחץ אותו היטב לתוך החלק התחתון והצדדים של המחבת. השתמש מגרד ספסל או האחורי של סכין כדי לנתק כל בצק עודף על שפת המחבת. צנן את הקרום בעת הכנת המילוי.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עבור המילוי, לשלב את השמנת והסוכר בסיר גדול ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא מדי פעם כדי לוודא שהסוכר מתמוסס. להקטין את החום לנמוך, להוסיף את החמאה ולתת לו להמיס.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר את המחבת מהחום והוסף את השוקולד. בעדינות לנער את המחבת כדי להטביע את כל השוקולד ולחכות 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להקציף חלק.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
לטאטא את הביצים עם גרידה כתומה ורום בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
לטאטא בתערובת השוקולד בזרם, מגרד את המחבת עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
יוצקים את מילוי השוקולד לתוך הקרום מוכן ולפזר את אגוזי לוז קצוצים על החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
13
אופים את הטארט במשך כ 35 עד 40 דקות, או עד הקרום הוא אפוי דרך המילוי מוגדר מעט נפוח. לקרר את טארט לחלוטין על מדף.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
יוצקים את תערובת השוקולד והחמאה לתוך קונוס נייר או שקית פלסטיק לא קפלים. חותכים את הקצה ורצף העליון של טארט בסדרה של קווים מקבילים אקראיים עם השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
1
הסר את הצד של המחבת והחלק את הטארט מבסיס מחבת המתכת לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חתוך את הפרוסות.
3
מגישים קצפת ממותקת בטעם עם גרידת תפוז מגוררת או כמה קלופים, פרוסות תפוזים מסוכרים יחד עם הטארט.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
4
כדי לאחסן: לשמור על הטארט בטמפרטורת החדר ביום שהוא אפוי. לעטוף ולשמור שאריות במקרר. להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה שוב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו