קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות

טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות
טארט אפרסק ובלקברי עם קרום עוגיות שיבולת שועל עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכי לחנות וקחי עמילן תירס, מיץ לימון, פירורי שיבולת שועל ועוגיות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טארט אפרסק ובלקברי עם שיבולת שועל-קרום עוגיות, טארט אוכמניות עם קרום פיסטוק, ו גאלט אפרסק ובלקברי עם קרום פאי וודקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°f. ספריי 10 אינץ קוטר מחורץ מחבת טארט עם תחתית נשלפת עם ספריי nonstick.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד לגושים לחים טופס. לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים עד יבש, על 10 דקות. קרום מגניב לגמרי. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר.)
1
להקציף צוף, סוכר, קורנפלור בסיר בינוני כבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
נקטרנקטר
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2
מוסיפים חצי אפרסקים ומיץ לימון. באמצעות מחית תפוחי אדמה, מחית מחית מחית גס. מבשלים מעל חום בינוני עד התערובת עבה, ערבוב כל הזמן, על 5 דקות. מגניב לגמרי. מקפלים באפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
מורחים מילוי שווה בקרום. מסדרים אוכמניות סביב קצה העליון של טארט. מקררים עד קור, לפחות 4 שעות ועד 6 שעות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים נוספיםמים נוספים
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'