מערבבים את חלמון הביצה עם המים ויוצקים לתוך מעבד המזון. משתין שוב עד שהמאפה מתחבר לכדור. (לחלופין, לשים את החמאה והקמח בקערה גדולה ולשפשף יחד עם קצות האצבעות שלך עד התערובת דומה פירורי לחם. מערבבים את הסוכר, ולאחר מכן מוסיפים את חלמון הביצה ומים. להביא את הבצק יחד לכדור עם הידיים.) לעטוף אותו clingfilm וצינה במקרר במשך 30 דקות.
בינתיים מחממים את התנור ל 204°. קו מאפה עם נייר אפייה nonstick, למלא עם שעועית אפייה ואופים עיוור במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר את הנייר והשעועית. בקלילות לטאטא את הביצה לבן ולצבוע את הבצק עם זה. להחזיר את המאפה לתנור במשך 5 דקות, ולאחר מכן להסיר. להפחית את החום ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תוספות, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
עכשיו תעשה את המילוי. מקציפים את החמאה והסוכר יחד עד חיוור ורך. בהדרגה להוסיף את הביצים מכות בתוספת חלמון נוסף, מכות לאחר כל תוספת. מקפלים את השקדים, קליפת ליים ורום.
מרכיבים שתצטרך
קליפת ליים
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
מיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
דבש הדרים
8
מורחים את הבסיס של התיק טארט עם ריבה, ואז כף בתערובת שקדים להפיץ אותו באמצעות גב כף. (זה ייראה כאילו אין לך מספיק מילוי, אבל אל תדאג.)
מרכיבים שתצטרך
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
9
אופים במשך 35 עד 40 דקות או עד המילוי מוגדר וזהב על גבי. להשאיר להתקרר, ואז לפזר על שקדים או שבבי קוקוס פתיתי קלות אבק עם סוכר הדובדבן.
הקאריביים עובדים ממש טוב עם Gewurztraminer, פינו גרי, ריזלינג. אתה רוצה לבחור עבור יינות עם קצת מתיקות בעת התמודדות עם מאכלים קריביים חריפים. מגישים יינות אלה מקורר כך שהם אפילו יותר מרעננים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alsace Willm קובי אמיל Willm Gewurztraminer. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.