טארט חמאת בוטנים
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 39 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם חמאה, שוקולד למחצה, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: גלידות בריאות יותר (דגנים מלאים עוגיות חמאת בוטנים + חמאת בוטנים Banananan גלידה), עוגת חמאת בוטנים מוקרמת, ו עוגת חמאת בוטנים ושוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ ' קוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה בקערה בינונית עד לגושים לחים טופס. לחץ על תערובת על הצדדים התחתון למעלה של מחבת מוכן.
אופים עד הסט, כ -10 דקות. מגניב לגמרי.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וחמאת בוטנים בקערה גדולה עד חלקה. באמצעות מקצף יבש נקי, קרם פעימה, אבקת סוכר, ווניל לפסגות רכות בקערה גדולה אחרת.
לטאטא חצי תערובת קצפת לתוך תערובת חמאת בוטנים. מקפלים בתערובת קצפת הנותרים.
להעביר 3 כפות מילוי לקערה קטנה ושמורה.
מורחים הנותרים מילוי קרום.
ממיסים שוקולד על גבי דוד כפול להגדיר מעל מים רותחים.
להקציף ב שמורות 3 כפות מילוי. מיד להעביר תערובת שוקולד לשקית מאפה מצויד טיפ רגיל 1/8 אינץ'. תערובת שוקולד צנרת בספירלה על גבי מילוי. באמצעות סכין חדה קטנה, להתחיל במרכז ולצייר קצה הסכין לכיוון קצה של טארט. להזיז סכין מעל 2 אינץ'; להתחיל בקצה ולצייר קצה הסכין לכיוון המרכז. חזור על טופס דפוס אינטרנט. תירגע עד שיתקרר. (ניתן לעשות 2 ימים קדימה. שמור צונן.)
חותכים את הפרוסות לפרוסות ומגישים קר.