קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

טארט לימון קרד מאיר

טארט לימון קרד מאיר
טארט לימון קרד של מאייר הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן, לקטו אובו וידידותי ל-Fodmap עם 12 מנות. לקינוח הזה יש 336 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -21 גרם שומן למנה. תמורת 88 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. המתכון הזה מ- Foodnetwork דורש מיץ לימון מאייר, חמאה, חמאה וחלמון ביצה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 15% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טארט לימון קרד מאיר , קרד לימון מאיר ומאיר לימון קרד .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
הכניסו את החמאה, הסוכר, הקמח, החלמון והמלח למעבד מזון והקפיצו במשך 30 עד 60 שניות או עד שלתערובת יש עקביות גרגירית, או מה שאני אוהב לכנות שלב "גבינת פרמזן".
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים מחצית מהמים ומקפיצים את מעבד המזון 2 עד 3 פעמים. הבצק אמור להתחיל להתאחד, להוסיף את יתרת המים במידת הצורך. בדוק את עקביות הבצק על ידי קיפוח חופן קטן באגרוף. אם הבצק נשאר ביחד זו הסמיכות המתאימה. אם לא, דופקים את הבצק עם עוד מעט מים. כשהבצק הגיע לסמיכות המתאימה, שפכו אותו על משטח עבודה נקי. בעזרת העקב של ידך, משפשפים את הבצק ישר קדימה ומגלגלים אותו אחורה בקצות האצבעות. חזור על תהליך זה 1 עד 2 פעמים נוספות, אבק בקמח במידת הצורך. יוצרים מהבצק דיסקית, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3
על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים את הבצק לעובי של 1/8 עד 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
4
להניח את הבצק בתבנית הטארט. דוחפים את הבצק לדפנות תבנית הטארט על ידי גלגול שארית בצק קטנה לכדור ודחיפתו לתוך הבצק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
5
מרדדים על הקצה העליון של תבנית הטארט עם המערוך כדי לחתוך את הבצק הנוסף מהתבנית וליצור קצה פריך. מכסים את הבצק בנייר אלומיניום ותוחבים בעדינות את נייר הכסף בקצוות הצדדיים כך שיתאים לתבנית. זה יעזור לשמור על דפנות הטארט גבוהות וישרות בזמן הבישול. ממלאים את קליפת הטארט בשעועית היבשה ומכניסים לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים 10 עד 12 דקות, מסירים את נייר הכסף והשעועית ואופים עוד 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
מוציאים את קליפת הטארט מהתנור ומצננים. הבצק צריך להיות זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מחממים את התנור ל-300 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בקערה, מערבבים את מיץ הלימון, הקליפה, הסוכר, הביצים והמלח וטורפים לעקביות אחידה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים בסיר ומביאים לאש בינונית. מבשלים, תוך טריפה, כל הזמן עד שהתערובת מסמיכה, כ-12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
11
מסירים מהאש וטורפים פנימה את החמאה, 2 טפיחות בכל פעם עד שהיא נטמעת ויש לה עקביות משיי.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
יוצקים את הלימון קארד לקליפת הטארט המוכנה ואופים בתנור שחומם מראש עד שהלמון קארד מתייצב, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
מניחים להתקרר לחלוטין לפני החיתוך.
14
לקישוט: בקערה קטנה מערבבים יחד אוכמניות, סוכר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מגישים לצד פרוסות טארט.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות עבור טארט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "