טארט ריבה (Tartes de Confiture)
טארטס דה קונפיטורה (tartes de Confiture) עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 434 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו סוכר, ירקות מקצרים, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Confiture d ' olives Et Citron, Confiture De Lait-Dulce De Leche, ו טארטן שזיפים טאטין (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד קמח, חמאה, קיצור, מלח וסוכר בקערה עם קצות האצבעות או בלנדר מאפה (או דופק במעבד מזון) עד שרוב התערובת דומה לארוחה גסה עם השאר בגושים קטנים (בערך בגודל אפונה).
טפטוף באופן שווה עם 3 כפות מי קרח ומערבבים בעדינות עם מזלג (או דופק במעבד מזון) עד משולב.
לבדוק את הבצק על ידי סחיטה בעדינות קומץ קטן: כאשר יש לו מרקם נכון, זה צריך להחזיק יחד מבלי להתפרק. במידת הצורך, להוסיף עוד מי קרח, 1 כף בכל פעם, ערבוב (או פועם) עד רק incorporated, ולבדוק שוב. (אם אתה מעביד תערובת או להוסיף יותר מדי מים, מאפה יהיה קשה.)
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות ולחלק ל 2 מנות. עם העקב של היד שלך, למרוח כל חלק פעם בתנועה קדימה כדי לעזור להפיץ שומן. לאסוף בצק יחד ולחלק אותו ל 6 מנות, ולאחר מכן ליצור כל חלק לתוך דיסק. צ ' יל, עטוף בניילון נצמד, עד חברה, לפחות 1 שעה.
מגלגלים כל פיסת בצק לסיבוב של 6 אינץ ' עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות ומתאימים כל אחד למחבת טרטלט.
רול מתגלגל סיכה מעל צמרות של מחבתות כדי לקצץ את הבצק סומק עם חישוקים וקלות זין ישבנים וצדדים בכל רחבי עם מזלג. תרגע 30 דקות.
קונכיות קו עם לסכל ולמלא עם משקולות עוגה או אורז גלם.
אופים באמצע התנור על תבנית אפייה עד המאפה מוגדר וזהב חיוור על הקצוות, 15 דקות.
הסר רדיד ומשקולות ואופים פגזים עד הזהב החיוור בכל רחבי, 6 עד 10 דקות יותר. מגניב מחבתות על מתלה.
ריבת מבשלים בסיר קטן, ערבוב מדי פעם, 1 דקה.
הסר מהחום ומערבבים מיץ לימון. שים פטל בקערה גדולה ושופכים ריבה חמה על פירות יער, לזרוק בעדינות עם מרית גומי לגרגרי יער מעיל. תלולית פירות יער בקונכיות טארט.
* הבצק יכול להיות מקורר עד 2 ימים.* קונכיות מאפה ניתן אפוי 1 יום קדימה, ואז מקורר, עטוף בניילון נצמד, ונשמר בטמפרטורת החדר.