טארט שטרויזל אפרסק-פטל
אפרסק - פטל Streusel טארט עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 431 קלוריות. גשו לסופר וקנו מילוי פאי אפרסקים, סוכר חום, פטל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -40 דקות. נסו עוגת פטל-קינמון Streusel טארט, טארט אפרסק כפרי עם רסס פטל, ו אפרסק ללא גלוטן, שזיף, טארט פטל עם קרם הל וקרום שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. בקערה קטנה, מערבבים את מרכיבי הקרום עם כפית או מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד לקבלת הבצק. במחבת טארט 9 אינץ ' ungreased עם תחתית נשלפת, לחץ על הבצק בחוזקה ובאופן שווה נגד התחתון והצדדי.
מניחים מחבת על גיליון עוגיות.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום בהיר. מגניב 10 דקות לפני מילוי.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-350F.
מורחים עוגה מילוי על החלק התחתון של קרום אפוי חלקית. למעלה עם פטל. בקערה בינונית, מערבבים מרכיבים ציפוי עם בלנדר מאפה או מזלג עד מתפורר; מפזרים על פטל ומילוי עוגה.
אופים 20 עד 25 דקות או עד מילוי חם ציפוי זהוב חום. מגניב לחלוטין, על 1 שעה 30 דקות, לפני ההגשה.