קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט שמנת אשכולית ורודה

טארט שמנת אשכולית ורודה
עוגת אשכוליות ורודה עשויה להיות הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 289 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קצפת ופינות אשכוליות, ביצים, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגות אשכוליות ורודות עם ציפוי גבינת שמנת אשכולית ורודה, טארט אשכוליות ורוד עם גלידת אדממה וזרעי שומשום שחורים, ו פאי אשכוליות ורוד.

הוראות

1
במעבד מזון או קערה, לשלב קמח וחמאה. להסתחרר או לשפשף עם האצבעות שלך עד פירורים בסדר טופס.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים 1 ביצה ומערבבים או מערבבים עם מזלג רק עד הבצק מחזיק יחד. לטפוח לכדור, ולאחר מכן לחץ באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 9-10 אינץ ' עם שפה נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
אופים בתנור 325 עד הקרום הוא זהב חיוור, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
בואו מגניב.
5
בינתיים, בקערה, להקציף יחד הנותרים 3 ביצים, קליפת אשכולית ומיץ, סוכר, ואת 2/3 כוס הקצפת שמנת. הגדר קרום אפוי על מתלה תנור בזהירות לשפוך מילוי.
מרכיבים שתצטרך
גרידת אשכוליותגרידת אשכוליות
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
6
אופים בתנור 350 עד מילוי jiggles רק מעט במרכז כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות טארט הוא זהב בקצוות, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
תן לטארט להתקרר על מדף לפחות 45 דקות.
8
מגישים מעט חם או צונן, עם קצפת ממותקת וקטעי אשכוליות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית