הטאג'ין עוף הטוב ביותר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 663 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך מים, עגבניות, אבקת מניות עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו עוף טג'ין, עוף טג'ין, ו עוף טג'ין (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני.עוף חום ולהסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים בצל, שום וג ' ינג ' ר לסיר. מכסים ומבשלים עד הבצל רך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מפזרים עוף עם מלח ופלפל; מוסיפים לסיר. מכסים ומבשלים כ -50 דקות - או עד שהעוף מבושל ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
הוסף עוד מים כדי לכסות את העוף אם הנוזל התאדה.כאשר העוף כמעט מוכן, להתחיל להכין את cous-cous לפי הוראות מנות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
תוסיף את אבקת העוף לקוסקוס. כאשר cous cous ספג את הנוזל, להוסיף את השקדים ומערבבים דרך.אם משתמשים במקלות תיפוף, להסיר את מקלות התיפוף ולפשט את הבשר מהעצמות. להחזיר את הבשר בחזרה לתערובת ולערבב דרך.מערבבים זרעי שומשום דרך.