טולסטוי סטולי בלאדי מרי
טולסטוי סטולי בלאדי מרי עשוי להיות מה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 70 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך רוטב פלפל, עלי סלרי פלוס, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו הכי טוב בלאדי מרי ולעשות בר בלאדי מרי משלך, בלאדי מריה-ספרדית בלאדי מרי, ו מרי מבושל: באר בלאדי מרי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים במעבד. להתמזג עד חלקה.
העברה לתבנית זכוכית 11x7x2-inch. להקפיא עד מתחיל להגדיר בקצוות, ערבוב מדי פעם, על 1 שעה. המשך להקפיא, מבלי לערבב, עד המשרד, על 2 שעות נוספות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. לכסות ולשמור קפוא.
הסר granita מן המקפיא; תן לעמוד עד רך מספיק כדי לגרד עם מזלג, 20 עד 30 דקות. באמצעות מזלג, לגרד granita, ויוצרים פתיתים. מחלקים בין 6 כוסות.
יוצקים 1 כף וודקה על כל אחד.
מפזרים כל אחד עם עלי סלרי קצוצים ומקשטים עם עלה סלרי שלם 1.