טורט קרם שוקולד
אם יש לך נקטר פטל, אבקת סוכר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: טורט שוקולד שקדים עם ציפוי שוקולד קצפת, טורט קרם שוקולד, ו טורט שמנת חמוצה שוקולד.
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים; לנצח במהירות בינונית של מיקסר חשמלי 2 דקות. מערבבים במים.
יוצקים הבלילה לתוך 2 משומן ו floured 8 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות.
מערבבים שוקולד נמס ונקטר פטל.
בואו מגניב. מקציפים חמאה במהירות בינונית של מיקסר חשמלי עד רכות.
להוסיף 2 כפות אבקת סוכר; לנצח עד מעורבב.
מוסיפים תערובת שוקולד, מכים היטב. מקפלים קצפת לתערובת שוקולד.
מערבבים משמר היטב. חותכים כל שכבת עוגה במחצית אופקית.
מניחים שכבה 1 על צלחת; להפיץ עם 1/4 כוס משמר.
מורחים שליש מתערובת שוקולד על שימורים. חזור עם 2 השכבות הבאות ושומרים שנותרו ותערובת שוקולד. למעלה עם השכבה הרביעית.
מקציפים 2 כוסות שמנת עד קצף; להוסיף 1/3 כוס אבקת סוכר, מכות עד פסגות רכות טופס.
מורחים על הצדדים וצינור על גבי עוגה.