טורקיה בישול איטי-תבשיל אורז בר
תבשיל תרנגול הוד המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. לך לחנות ותביא פלפל, רוטב סויה, קרם מרוכז של מרק עוף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: טורקיה בישול איטי ותבשיל אורז בר, בישול איטי תרנגול הודו ותבשיל אורז בר, ו בישול איטי טורקיה Herbed ותבשיל אורז בר (בישול 2).
הוראות
במחבת 10 אינץ', לבשל בייקון על חום בינוני עד כמעט פריך.
מוסיפים תרנגול הודו, גזר, בצל וסלרי; מבשלים כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד טורקיה הוא השחמה.
תערובת כפית לתוך 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי.
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב היטב.
כיסוי; לבשל על הגדרת חום נמוכה 5 עד 6 שעות או עד אורז הוא מכרז, טורקיה היא כבר לא ורוד ונוזל נספג.