טימין תות עם זיגוג נענע
מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-171 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם מיץ לימון מ 1 לימון, ביצה לבן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור יום האם. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו תות שדה, נענע ותימין Shortcake, תות Mascarpone טארט עם זיגוג נמל, ו קורנית אוכמניות Poundcake עם זיגוג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקרום: באמצעות מעבד מזון, דופק יחד קמח, סוכר, מלח, טימין, וחמאה.
מוסיפים ביצים וחלמון ביצה אחד בכל פעם, פועם בין כל תוספת, עד שכל הביצים משולבות והבצק מתפורר אך גמיש.
הסר את הבצק ממעבד המזון, ללוש מספר פעמים על משטח מקומח קלות ולעצב את הבצק לדיסק שטוח. לעטוף בניילון נצמד ולאוורר במשך שעה לפני השימוש או עד שלושה ימים.
עבור המילוי: לזרוק תותים פרוסים בקערה קטנה עם סוכר, עמילן תירס, טימין, ומיץ לימון עד תותים מצופים באופן שווה.
עבור זיגוג: מערבבים סוכר ומים בסיר קטן על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס לחלוטין. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים עד התערובת יכולה מעיל האחורי של כף, על 5 דקות.
הוסף תמצית מנטה וענפי מנטה. מסננים דרך מסננת רשת בסדר לתוך סיר קטן מוצקים להשליך. שאריות זיגוג ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר עד שבועיים.
כדי להרכיב: התאם מתלה תנור למצב מרכז וחימום מראש תנור ל 177°.
מרדדים בצק עם סיכה מתגלגלת על משטח מקומח קלות, לחתוך מעגל 11 אינץ ' עם סכין קטנה או גלגל מאפה.
מסדרים תותים במרכז הבצק, שכבות עד כ 1 אינץ ' מהקצה. מקפלים בצק לכיוון המרכז מעל התותים בקצה החיצוני, יוצרים קפלים בקרום.
מברשת קרום עם ביצה לבן ואבק עם קנה או סוכר demerara.
אופים עד טארט הוא מוצק בקצוות, כ -30 דקות.
תן מגניב מעט, טפטוף עם זיגוג בעוד עדיין חם, לשרת.