טלה בכפית מטוגנת בקפה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קפה מטוגן כפית טלה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 52 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך רגל של כבש, יין, עגבניה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו כבש של רשע אתה יכול לאכול עם כפית, Gigot a La Cuillère-כבש בכפית מבושל איטי צרפתי, ו כבש מטוגן / שוק כבש (מתכונים דומים).
הוראות
טחון 2 שיני שום ולשפשף על כבש, מתפשט באופן שווה. בנדיבות מפזרים כבש עם מלח ופלפל. שים כבש על מתלה בצורת V במחבת צלייה גדולה. להקיף מתלה עם בצל, גזר, שאלוט, עגבניות, ושאר 4 שיני שום.
טפטוף שמן זית על ירקות וטלה.
צלוי 30 דקות. להפחית את החום ל 350 ולבשל עוד 30 דקות.
להעביר כבש לצלחת ולהרים מתלה מחבת. מניחים את מחבת הקלייה על מבער מעל חום גבוה, מוסיפים יין ומרתיחים, תוך שימוש במרית מתכת רחבה כדי לבחוש ולקרצף ירקות מקורמלים מתחתית המחבת, עד שהיין מצטמצם בחצי. מערבבים 2 כוסות קפה.
הסר מהחום. הגדר כבש בחזרה במחבת( ללא מתלה); מיצי כפית על זה. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
חזור לתנור ומבשל עד שה רך ומושך מן העצם, על 5 שעות, הפיכת כבש פעם באמצע הבישול.
להעביר כבש למגש ולכסות בנייר כסף. מחממים הנותרים 1 כוס קפה ויוצקים עם נוזל וירקות מן המחבת לתוך בלנדר, עובד בקבוצות במידת הצורך. דופק עד חלקה.
יוצקים רוטב דרך סט מסננת מעל קערה, באמצעות גב כף או מצקת כדי לדחוף אותו דרך במידת הצורך. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים חצי רוטב על כבש ומגישים את השאר בקערה.