המתכון טריאקי סטייק צוללות יכול לספק את היפנים השתוקקות בערך 30 דקות. מתכון זה משמש 4. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 490 קלוריות. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו אננס, רוטב סויה, לחמניות הוגי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. הציון הזה מוצק. נסו הקיץ סטייק צוללות, סטייק טריאקי, ו סטייק טריאקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו רוטב סטייק, סוכר חום, רוטב סויה וג ' ינג ' ר; מניחים בצד. במחבת גדולה או בווק מטגנים את הסטייק, הפלפלים והבצל בשמן למשך 5 דקות
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
רוטב סטייק
צלי חזיר שלם, קצוץ
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר. מערבבים ברוטב שמור; למעלה עם אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
שום גויה®
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3
מכסים ומבשלים במשך 5 דקות או עד שהם מחוממים. כף תערובת בשר על לחמניות; מעל כל אחת שתי פרוסות אננס.
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, סטייקים רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים קלים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שסטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגנון. נחל מטנזס עמק אלכסנדר מרלו עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
נחל מטנזס עמק אלכסנדר מרלו
צבע סגול בינוני. טעמים של שזיף סצומה, פטל מכוסה שוקולד מריר וניחוחות פלפל אנגלי בעיקר. על החיך, זהו מרלו קלאסי עם ריכוז טוב. הוא מלוח ובעל גוף בינוני עם טאנינים קטיפתיים. טארט פאי דובדבנים תוצרת בית וניחוחות עץ סנדל נתפסים בקלות בעת הטעימה.