קושימומחה
מוכן ב15 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

יבש שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו חומץ

יבש שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו חומץ
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים אמריקאים, אז תן יבש שפשף צלעות עם רוטב ברביקיו חומץ לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 171 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 16 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. אם יש לכם חרדל קריאולי, סוכר חום, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 15 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 39%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: תבלין ספרדי שפשף עין צלע עם רוטב סטייק חומץ שרי, צלעות עם רוטב חומץ שחור, ו תבלין אסייתי שפשף צלעות ברוטב מנגל אננס-ג'ינג'ר ושומשום שחור לבן.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
שלב את כל המרכיבים בצנצנת קטנה או בקערה.
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מצפים את הצלעות בנדיבות בשפשוף ומכניסים למקרר למשך 12 שעות לפחות. זה יהיה טוב יותר אם בקירור במשך 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מסדרים את הצלעות על תבנית.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
יוצקים 1 בירה לתחתית המחבת ומכסים את המחבת בנייר כסף, מנסים לא לגרום לסכל לגעת בבשר.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
דַק-דַק-
7
שים את הצלעות בתנור שחומם מראש וצולים במשך 2 שעות. בדוק את הצלעות לאחר שעה 1 ולהפוך אותם.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הוסף עוד בירה, במידת הצורך. סובב את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
לאחר 2 שעות, להסיר את רדיד וצולים במשך 30 דקות נוספות.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
מוציאים מהתנור ומצננים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
רוטב: (ניתן לעשות זאת בזמן שהצלעות צולות.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12
שלב את כל המרכיבים בסיר והביא לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 15 דקות. הרוטב לא יהיה סמיך אבל הוא צריך להיות תערובת הומוגנית וטעם טוב מאוד. מכבים את האש ומניחים להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
13
מחממים את הגריל לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
14
מסדרים את הצלעות, בצד הבשר כלפי מטה, על הגריל וצולים עד שהם מתחילים להיות מעט שחומים וחרוכים, ואז מברישים ברוטב. הופכים את הצלעות, מברישים ברוטב וצולים על הגריל במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
15
מברישים ברוטב ושוב הופכים את הצלעות. צולים עוד 4 עד 5 דקות. בשלב זה הצלעות צריכות להיות שחומות יפה וטעם ממש טוב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
16
מוציאים אותם מהגריל לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
17
חותכים את הצלעות זה מזה ומסדרים על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
18
מגישים עם הרבה מפיות.