יורה אפונה ועוף ברוטב שום
יורה אפונה ועוף ברוטב שום דורש סביב 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 152 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך חצאי חזה עוף, שמן צמחי, יורה אפונה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בקורנפלור אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג קורנפלור שוקולד כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. מתכון זה מכלמתכונים יש 36 אוהדים. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: יורה במבוק עוף מוקפץ ברוטב שעועית שחורה, סקאלופיני "עוף" גרדיין עם רוטב סאקה שיטאקי, יורה אפונה ועוגות אטריות אודון, ו יורה אפונה (יורה אפונה מוקפצת - צ'ינג צ' או דאו מיו).
הוראות
זורקים את רצועות חזה העוף עם עמילן התירס בקערת ערבוב.
מפזרים את שמן השומשום וזורקים לתערובת אחידה.
מחממים את השמן הצמחי בווק או במחבת גדולה על אש גבוהה. מערבבים פנימה את העוף ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד ריחני. מערבבים פנימה את יורה האפונה רק עד שהוא נבול; יוצקים פנימה את מרק העוף ומביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים כמה דקות עד שמרק העוף מסמיך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.