קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות19
מגזין

ירך חזיר מזוגגת דבש עם כיריים איטיים

ירך חזיר מזוגגת דבש עם כיריים איטיים
חזיר מזוגג דבש בישול איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מיץ תפוחים, דבש, חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. נסו קציצות קארי מזוגגות בישול איטי-חרדל, בישול איטי דבש מזוגג בשר חזיר, ו דבש חרדל כתום בישול איטי ספירלה לחתוך בשר חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
הסר את העור ואת עודף שומן חזיר. לעשות חתכים בשר חזיר על 1 אינץ ' זה מזה ו 1/4 אינץ עמוק דפוס יהלום.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מניחים בשר חזיר בבישול איטי.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
4
בקערה קטנה, מערבבים סוכר חום, דבש, חרדל ומיץ תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מברשת על ירך חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 שעות או עד מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 140 ° F.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום