קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות5
ציון בריאות5
מגזין

ירך חזיר מקורמל

ירך חזיר מקורמל
החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: ירך חזיר מקורמל, ירך חזיר מקורמל עם תפוחים, ו בשר חזיר ברן W / Salsify Caramelized.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הסוכר החום, קינמון ותפוחים חתוכים לקוביות וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
לטגן 3 דקות, מבלי לערבב לתת את התפוחים caramelize בצד 1. לזרוק ולטגן עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
5
הסר מהחום וקריר לחלוטין.
6
פרפר tenderloin על ידי חיתוך בשר לאורך המרכז עד בתוך 1/2 אינץ ' של הצד השני. להשתטח עם פטיש בשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
7
כאשר תפוחי הקרמל התקררו להפיץ את התערובת במורד החלק המרכזי של בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם. כפית את תערובת התפוחים במורד מרכז צלי החזיר. להביא את 2 הצדדים של הפילה סביב מילוי להיפגש. השתמש מחרוזת הקצב לקשור סביב רול במרווחים 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צלי חזירצלי חזיר
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
מתבלים את בשר החזיר הממולא וקשור במלח ופלפל. לצרוב את בשר החזיר בשמן צמחי בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה, פונה כדי לקבל את כל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ירך חזירירך חזיר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
10
יוצקים את סיידר התפוחים על החזיר. צלי שנחשף כ 1 שעה ו 20 דקות או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס למרכז של הרושמים הצלוי155 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
11
הסר מהתנור ולתת מנוחה, משובצים בנייר כסף, במשך 15 דקות לפני חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מגישים עם מיצי פאן.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.