כבד עוף מטוגן בשמן עמוק
כבד עוף מטוגן בשמן עמוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2432 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 247g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם רוטב חריף, פירורי לחם פאנקו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכונים דומים: כבד עוף מטוגן פריך, כבד עוף מטוגן פריך, ו פיצה קריספי בטיגון עמוק.
הוראות
לקצץ את כבדי העוף של כל רקמת חיבור או שומן, ואז לחתוך את הכבדים לשניים.
מערבבים את חלב החמאה ו 1 כף של רוטב חם בקערה בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את כבדי העוף לקצץ. להשרות את כבדי העוף במקרר לפחות 1 שעה.
מסננים את כבדי העוף במסננת משובחת.
מניחים את הקמח, ביצים ופנקו לשלוש קערות בינוניות נפרדות או מנות רדודות. חפרו כל כבד בקמח, ואז בביצה, ולבסוף בפנקו.
מניחים את הכבדים בפירורי לחם על תבנית אפייה או צלחת מעוטרת.
יוצקים מספיק שמן למחבת כבדה גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מחממים את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 ° F על מטגן עמוק או מדחום לקרוא מיידית. עובדים בקבוצות, מניחים כבדים בפירורי לחם בשמן החם ומטגנים, מסתובבים מדי פעם, עד זהב פריך, 3-4 דקות לכל צד.
מעבירים את הכבדים למגש גדול מרופד במגבות נייר ועונה במלח.
מגישים את הכבדים עם רוטב חריף נוסף בצד.