קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

כבד עוף מטוגן בשמן עמוק

כבד עוף מטוגן בשמן עמוק
כבד עוף מטוגן בשמן עמוק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 2432 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 247g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם רוטב חריף, פירורי לחם פאנקו, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכונים דומים: כבד עוף מטוגן פריך, כבד עוף מטוגן פריך, ו פיצה קריספי בטיגון עמוק.

הוראות

1
לקצץ את כבדי העוף של כל רקמת חיבור או שומן, ואז לחתוך את הכבדים לשניים.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
2
מערבבים את חלב החמאה ו 1 כף של רוטב חם בקערה בינונית, ולאחר מכן מוסיפים את כבדי העוף לקצץ. להשרות את כבדי העוף במקרר לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים את כבדי העוף במסננת משובחת.
מרכיבים שתצטרך
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מניחים את הקמח, ביצים ופנקו לשלוש קערות בינוניות נפרדות או מנות רדודות. חפרו כל כבד בקמח, ואז בביצה, ולבסוף בפנקו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כבדכבד
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים את הכבדים בפירורי לחם על תבנית אפייה או צלחת מעוטרת.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
יוצקים מספיק שמן למחבת כבדה גדולה כדי להגיע לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מחממים את השמן על חום גבוה בינוני עד שהוא מגיע לטמפרטורה של 350 ° F על מטגן עמוק או מדחום לקרוא מיידית. עובדים בקבוצות, מניחים כבדים בפירורי לחם בשמן החם ומטגנים, מסתובבים מדי פעם, עד זהב פריך, 3-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
8
מעבירים את הכבדים למגש גדול מרופד במגבות נייר ועונה במלח.
מרכיבים שתצטרך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
מגישים את הכבדים עם רוטב חריף נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים