קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות0
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כדורי מצה

כדורי מצה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו כדורי מצה. מתכון חינם חלב זה משרת 12 . מנה אחת מכילה 93 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, מלח כשר, פלפל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: כדורי מצה, כדורי מצות משקולת, ו כדורי מצה צפים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקציפים את הביצים, השמן והתבלינים בקערת ערבוב. מקפלים פנימה את ארוחת המצות ומערבבים עד להטמעה מלאה. אחסן את התערובת, מכוסה, במקרר למשך מינימום של 2 שעות, או לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מרתיחים 12 כוסות מים בסיר של 4 עד 5 ליטר. בידיים משומנות מגלגלים את הבלילה לכ -12 כדורים, מעט קטנים יותר מגודל כדור הפינג-פונג, וצונחים למים הרותחים. לאחר כ -5 דקות כדורי המצות יתחילו לעלות לראש המים, ותוכלו לערבב אותם בעדינות. מרתיחים עד להכפלה בגודל, בערך 15 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מצותמצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
מגישים במרק עוף או משתמשים ככופתא למרקים אחרים. כדורי מצה מבושלים עשויים להיות מאוחסנים במקרר, מכוסים במים, עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מצותמצות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים8 עד 9 פלפלי פובלאנו, קלויים, קלופים וקצוצים