כיסוני אורז עם שומשום קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות אורז עם סומסום קרמל. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לכם סוכר, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס, מטוגנים תפוחים עם טפטוף קרמל, ו תפוח, צ'דר ומטוגנים בייקון ברוטב קרמל.
הוראות
הפוך את הקרמל: טוסט זרעי שומשום במחבת על חום בינוני עד הזהב.
הסר את הקליפה מן התפוז ברצועות רחבות, ולאחר מכן לסחוט את מיץ התפוזים לתוך צלחת נפרדת; להפריש.
מבשלים את הסוכר במחבת מעל חום בינוני, מערבלים את המחבת, עד ענבר עמוק.
להקציף את החמאה, שמנת ומלח עד מומס.
מוסיף את קליפת התפוז ומיץ. לבשל, לטאטא, עד הרוטב מתעבה, 5 עד 10 דקות.
הוסף את שומשום. (אתה יכול לקרר את הרוטב, מכוסה, עד 1 יום; לחמם לפני ההגשה.)
הפוך את fritters: להביא 4 כוסות חלב, מלח וקינמון לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את האורז, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, 20 עד 25 דקות.
מוסיפים את החלב המרוכז ו 2 כפות סוכר; לבשל, ערבוב, עד עבה, 5 עד 10 דקות יותר. מערבבים את הוניל ולתת מגניב לחלוטין.
רול כף של תערובת האורז לתוך כדורים. שים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף; לכסות ולקרר עד מוכן לטגן.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ואת הנותרים 2 כפות סוכר בקערה.
לטאטא את הביצה ואת הנותרים 3/4 כוס חלב בכוס מדידה נוזלית; בהדרגה לטאטא לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
חום 2 אינץ ' שמן צמחי בסיר רחב עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350degrees F. עבודה בקבוצות, לטבול את כדורי האורז בבלילה באמצעות מזלג, ואז מטגנים עד הזהב, מפנה פעם אחת, על 8 דקות לכל אצווה. (להחזיר את השמן 350degrees בין קבוצות.)