קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות18
ציון בריאות3
מגזין

כיסוני אורז עם שומשום קרמל

כיסוני אורז עם שומשום קרמל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל לביבות אורז עם סומסום קרמל. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. אם יש לכם סוכר, ביצה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. מתכונים דומים: השומשום מצופה בשומשום של סוזן פניגר עם ריבת קאיה קוקוס, מטוגנים תפוחים עם טפטוף קרמל, ו תפוח, צ'דר ומטוגנים בייקון ברוטב קרמל.

הוראות

1
הפוך את הקרמל: טוסט זרעי שומשום במחבת על חום בינוני עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
קרמלקרמל
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
העברה לצלחת.
3
הסר את הקליפה מן התפוז ברצועות רחבות, ולאחר מכן לסחוט את מיץ התפוזים לתוך צלחת נפרדת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
כתוםכתום
4
מבשלים את הסוכר במחבת מעל חום בינוני, מערבלים את המחבת, עד ענבר עמוק.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
להקציף את החמאה, שמנת ומלח עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
6
מוסיף את קליפת התפוז ומיץ. לבשל, לטאטא, עד הרוטב מתעבה, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
מיץמיץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
הסר מהחום.
8
הוסף את שומשום. (אתה יכול לקרר את הרוטב, מכוסה, עד 1 יום; לחמם לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
רוטברוטב
9
הפוך את fritters: להביא 4 כוסות חלב, מלח וקינמון לרתיחה בסיר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קינמוןקינמון
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
מוסיפים את האורז, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב, עד מכרז, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
11
מוסיפים את החלב המרוכז ו 2 כפות סוכר; לבשל, ערבוב, עד עבה, 5 עד 10 דקות יותר. מערבבים את הוניל ולתת מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותקחלב מרוכז ממותק
ונילוניל
סוכרסוכר
12
רול כף של תערובת האורז לתוך כדורים. שים על גיליון אפייה מצופה נייר קלף; לכסות ולקרר עד מוכן לטגן.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
1
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה ואת הנותרים 2 כפות סוכר בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
לטאטא את הביצה ואת הנותרים 3/4 כוס חלב בכוס מדידה נוזלית; בהדרגה לטאטא לתוך תערובת הקמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מקציףמקציף
3
חום 2 אינץ ' שמן צמחי בסיר רחב עד מדחום מטגנים עמוק רושם 350degrees F. עבודה בקבוצות, לטבול את כדורי האורז בבלילה באמצעות מזלג, ואז מטגנים עד הזהב, מפנה פעם אחת, על 8 דקות לכל אצווה. (להחזיר את השמן 350degrees בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
אורזאורז
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
טפטוף עם הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
קרמלקרמל
6
צילום: יונהי קים