כנפיים חמות קלאסיות
כנפיים חמות קלאסי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 869 קלוריות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 320 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, מטבל גבינה, כמה מקפים ברוטב חריף, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו כנפיים חמות קלאסיות, כנפי באפלו קלאסיות, ו כנפי באפלו קלאסיות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
חום 3 אינץ ' של שמן קנולה בסיר כבד ל 375 מעלות F.
מוסיפים חצי מכנף העוף לשמן ומטגנים אותם עד שהם בצבע חום זהוב ומבושלים במלואם, 5 עד 7 דקות.
להסיר ולנקז על מגבות נייר. חזור עם החצי השני של חלקי הכנף. בסיר, מחממים את רוטב קאיין וחמאה על אש בינונית-נמוכה.
מוסיף את ווסטרשייר ורוטב חם.
תן לזה לבעבע, ולאחר מכן לכבות את החום.
מניחים את הכנפיים בצלחת אטומה ושופכים את הרוטב החריף מעל. לזרוק למעיל, ולאחר מכן לאפות בתנור במשך 15 דקות.
מגישים עם מטבל גבינה כחול, מקלות סלרי... והמשקאות הקרים, התוססים האהובים עליך.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע
כנפי עוף בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.