קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

כנפי עוף מומופוקו

כנפי עוף מומופוקו
Momofuku כנפי עוף נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 103 גרם של שומן, וסך הכל 1163 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, רוטב סויה, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו כנפי עוף עם Momofuku אוקטו ויניגרט, עוף מטוגן מומופוקו, ו כנפי עוף תאילנדית פיקנטי עם רוטב Habanero פטל (כנפיים PB & J) (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפריד את הכנפיים ל 3 חתיכות (טיפים, כנפיים, תופים) על ידי חיתוך בשני המפרקים. שמור טיפים כנף עבור טרה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2
מערבבים את המים, המלח והסוכר במיכל גדול עם מכסה הדוק או שקית פלסטיק גדולה resealable (לפחות 4 ליטרים) ומערבבים עד מלח וסוכר מומסים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
3
מוסיפים את כנפי העוף ואת התופים לתערובת מי מלח, מכסים, ומקררים עבור 1 עד 4 hours.To הפוך את טרה, לחמם את התנור ל 204°.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
שלב את קצות הכנפיים ו 2 כפות של השמן במחבת גדולה תנורי טיגון ולזרוק למעיל. צלי עד קצות הכנפיים הם חום זהוב כהה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוציאים את המחבת מהתנור, מניחים מעל חום בינוני, ומוסיפים לאט סאקה ורוטב סויה, מגרדים כל חתיכות משוחות עם מרית שטוחה. מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת בחצי, כ 40 דקות. מסננים ומניחים טרה בצד (להשליך את קצות הכנפיים).לאחר כנפי העוף והתופים סיימו להמיס, לחמם את הברווז או שומן חזיר בסיר גדול עם מכסה הידוק מעל חום נמוך עד השומן הוא 190°f עד 200 ° F.
מרכיבים שתצטרך
תופים עוףתופים עוף
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
ברווז שלםברווז שלם
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מסננים את הכנפיים ואת התופים מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מוסיפים את הכנפיים והתופים לשומן חם ומבשלים, מכוסים, על אש נמוכה מאוד עד רק מבושל דרך, על 30 עד 40 דקות. (לא לבשל את העוף; עדיין צריך להיות מרקם לנשוך את הבשר.) כאשר הכנפיים והתופים נעשים, להסיר לתבנית אפייה או תבנית אפייה באמצעות כף מחורצת שומן מילואים לשימוש אחר.כאשר מוכן לסיים כנפיים ותיפופים, לחמם את broiler גבוה ולסדר מתלה בחלק העליון. לצלות את הכנפיים ואת התופים, סיבוב המחבת באמצע, עד העור הוא פריך וזהוב חום, על 5 דקות. בינתיים, לחמם את הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה על חום בינוני. לאחר מנצנץ, מוסיפים שום וצ ' ילי ומבשלים עד מתרכך, על 2 דקות. (ודא השום אינו חום.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
8
מוסיפים מירין ומבשלים עד ריח האלכוהול נעלם, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
9
מוסיפים את טרה, מערבבים לשלב, ומבשלים עד הרוטב מצטמצם עקביות syruplike אור, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
10
מוסיפים את הכנפיים והתופים וזורקים למעיל, למעלה עם בצל ירוק פרוס, ומגישים.זיווג משקאות: Henriot Champagne Brut Souverain NV, צרפת. מזון דביק, חריף ומתוק צריך משהו נקי והדוק כדי לשמור על איזון. שמפניה מורכבת זו עושה את הטריק עם טעמים של תפוחים ואפרסקים וקצה מעט מעושן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)פירורי קרקר גרהם שוקולד (כ-14 קרקרים שלמים)
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
3 כפות חרדל יבש,3 כפות חרדל יבש,
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן, ורוד נוצץ, יין מבעבע

כנפי עוף עובדות ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. בשר לבן מזווג בדרך כלל עם יין לבן כדי לא להכניע את הטעם של הבשר, כך שרדונה ו סוביניון בלאן הם בחירות בטוחות. עוף מוכן עם רוטב עגבניות או בהחלט רוטב יין אדום יכול וצריך להיות מוגש עם אדום כמו פינו נואר. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.