קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז

כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז
כפתורים לבנים וקרימיני עם מולים ואגוזי לוז עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 28 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל של 363 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקאטרי מגיש 6 . 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות כפתורים, פטריות קרימיני, מולים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 40 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. עם כפית ציון 74%, המנה הזו טובה. נסו מולים ביין לבן, מולים קארי באייל לבן, ו מולים ביין לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את המולים בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את המולים ו 1/2 כוס ורמוט. מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
3
מוסיפים כ 3/4 כוס מים קרים. המולים לא צריכים לקחת הרבה זמן לבשל, בערך 2 דקות. דאגו לערבב מדי פעם את המולים כך שהם יתבשלו בצורה אחידה ככל האפשר. השתמש במלקחיים למטבח כדי לקטוף את המולים מהתבנית כשהם נפתחים.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
כשכל המולים מבושלים, מסננים ושומרים את הנוזל לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
5
מוציאים את המולים מהקליפות שלהם. מחק את הקליפות. שמרו את המולים במקרר עד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
6
בעזרת סכין קילוף קטנה, רבע את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
7
מחממים מחבת נוספת גדולה מספיק כדי להחזיק את הפטריות בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים מעט את המחבת ואז מסירים את התבנית מהאש הישירה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים 1 כף חמאה, להמיס במהירות ולהפוך צבע חום בהיר. מחזירים את המחבת לאש ומוסיפים מיד את השאלוט והפטריות. מתבלים קלות במלח ופתיתי פלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים 1 כף חמאה למחבת קטנה ומוסיפים את אגוזי הלוז. מתבלים אותם קלות במלח ו" מבשלים " אותם על אש נמוכה עד שהם משחימים בהירים. מניחים בצד להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מבשלים את הפטריות במשך 2 עד 3 דקות, עד שהם מתחילים לוותר על נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
12
מוסיפים את הוורמוט שנותר. מבשלים עוד 1 דקה ולאחר מכן לנקז את כל נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
13
מערבבים את הפטריות ואת נוזלי שבלול במחבת קטנה ולאפשר את הטעמים 2 כדי לבשל יחד במשך 1 דקה. הרוטב עשוי להזדקק קמצוץ של מלח. הטעם צריך להיות טעם ראשוני של מולים מתוקים ואחריו נימה של ארציות מהפטרייה. מערבולת 1 כף חמאה ומגע של מיץ לימון. להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מחממים את המחבת הגדולה עד שהיא חמה, 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מסירים מהאש הישירה ומוסיפים 1 כף חמאה. כשהוא הופך לחום בהיר, מחזירים את המחבת למבער ומוסיפים את המולים והפטריות בשכבה אחת. מבשלים במשך 1 דקה מבלי לערבב אותם. הם צריכים להיות שחומים על הצד הראשון שלהם לפני שאתה מערבב אותם מעט, עם כף עץ, ולהשאיר אותם חום במשך דקה נוספת. טעם לתיבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
זורקים פנימה את אגוזי הלוז.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
17
מגישים על מגש, בסגנון משפחתי, עם פרוסות לחם בגריל או מעל חתיכת דג או בשר לחגיגה ארומטית וארצית של פטריות!
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
18
זיווג יין: שרדונה גיר, גרונר וולטינר או אייל חיוור יהיו מקסימים עם שילוב הטעמים הזה.
מרכיבים שתצטרך
שרדונהשרדונה
בירהבירה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)