קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב ניצנים מטוגן עם פנקטה ובלסמי

כרוב ניצנים מטוגן עם פנקטה ובלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל נבטים Brussel מטוגנים עם Pancetta & Balsamic. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, גרידת לימון, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי עם חומץ פנקטן ובלסמי, כרוב ניצנים עם פנצ'טה, ו כרוב ניצנים קלוי עם שום ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה, מערבבים פירורי לחם עם אורגנו וזסט.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
יוצקים ¼ -כוס שמן זית על גיליון עוגיות, ואחריו תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
מערבבים היטב. טוסט אותו בתנור, משליך לעתים קרובות, עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים חמאה ושמן זית שנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את כרוב הניצנים לחתוך בצד למטה, מפזרים מלח ופלפל, ו לטגן, עד ישבנים משחימים קלות, על 5 דקות. עבודה בקבוצות עד שכל הנבטים הם השחמה הסרת אותם לצלחת כאשר סיים.השאירו נוזלים במחבת להוסיף את pancetta חתוך, ו לטגן, לזרוק לעתים קרובות, עד שהם מתחילים חום. להחזיר את כל הנבטים למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד משחימים היטב מתרכך מעט, על 8 דקות יותר. הפנצ ' טה תהיה פריכה. להפחית את החום; להוסיף בצל אדום ושום, ו לטגן עד ריחני, 2 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף חומץ בלסמי ומניה, ומבשלים, זורק לעתים קרובות, עד נבטים מזוגגים ומכרז, על 10 דקות; להוסיף מלאי יותר במידת הצורך. טעם, התאמת תיבול במידת הצורך, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
נבטיםנבטים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
להעביר קערה חמה ולפזר פירורי לחם על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך