תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים קלויים Carbonaran. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 926 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא את פרמז'יאנו רג' יאנו, שמן זית, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו כרוב ניצנים Carbonara עם סקווש קלוי רימון צ'ילה, חם גבינה קלוי כרוב ניצנים מטבל, ו סלט קינואה כרוב ניצנים קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לזרוק את כרוב הניצנים בשמן זית יחד עם המלח והפלפל, להפיץ אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה לצלות בתנור 218° שחומם מראש עד חום זהוב, על 15-20 דקות, מרפרף חצי דרך.בינתיים, להביא סיר של מים לרתיחה ולבשל את הפסטה לפי הוראות החבילה.בינתיים, לבשל את הבייקון במחבת, לשפוך את כל אבל כף של שומן חזיר מהמחבת, לכבות את החום ולהוסיף את השום.בינתיים, מערבבים את חלמון הביצה, שמנת כבדה וגבינה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)