תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1897 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 168 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מנות בשר חזיר בטן, רוזמרין, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחמניות בטן חזיר עם מיונז חריף, בצל ירוק, ונבטי שעועית כבושים, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בטן חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
להבקיע את בטן החזיר כמה פעמים בצד שומן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בטן חזיר
4
מעיל תנור הולנדי גדול, מעל חום בינוני, עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
הוסף את בטן החזיר, 1 חתיכה בכל פעם, הבקיע צד למטה, לסיר. לצרוב לאט כדי לעבד את השומן על כל הצדדים במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מסננים את השומן העודף עוזב 3 עד 4 כפות ולהוסיף את השום. חום את השום, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד מעט צבעוני, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מערבבים את הסוכר החום ואת בלסמי ומבשלים עד סירופי, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים
9
הוסף את Dijon ו whisk עד חלקה. מערבבים ברוזמרין, פטריות, פלפלים ומרקים ומביאים לרתיחה. להחזיר את בטן החזיר למחבת, לכסות ולשים בתנור. Braise עד מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
הסר מהתנור ולהעביר את בטן החזיר למגש.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
מערבבים את כל החומרים עם מקצף בקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וס
1
מורחים מיונז פסטו בחופשיות על כל צד של לחמניות קלויות. שים חתיכת בטן חזיר וכמה פרוסות מוצרלה מעושנת על החצאים התחתונים. מסדרים את החצאים התחתונים של הכריך המורכבים על מחבת הסדין ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה וחום, כ -1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בטן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
9 צנצנות שימורים מעוקרות של חצי ליטר עם מכסים וטבעות