קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות14
מגזין

כריך פטריות פורטבלו חם

כריך פטריות פורטבלו חם
כריך פטריות פורטבלו חם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, גבינת הווארטי, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: כריך פטריות פורטבלו בגריל, כריך פטריות פורטבלו בגריל, ו Portobello פטריות פילי כריך גבינה עם פלפל חריף ובצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פרוסות פטריות בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים פטריות עם חומץ יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
להניח את פרוסות הלחם על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
מורחים חרדל באופן שווה על פרוסה אחת. מסדרים את פרוסות הפטרייה על פרוסת הלחם עם החרדל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
6
מניחים את פרוסות הזית הירוקות על פרוסת הלחם השנייה. מכסים כל פרוסת לחם עם גבינת הברטי.
מרכיבים שתצטרך
HavartiHavarti
אורז קנילה® אקסטרהאורז קנילה® אקסטרה
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר מהתנור ולשים את הפרוסות יחד כדי להכין כריך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה