פסטו בזיליקום
פסטו בזיליקום עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 45 גרם שומן. אם יש לכם עלי בזיליקום, שום, מלח ופלפל כשר, וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 84%. ציון זה יוצא מן הכלל. נסו איך מכינים פסטו מואר: א לפסטו בזיליקום אבוקדו שמנת, פסטו פלמייר (אוזני פיל פסטו בזיליקום), ו פסטו בזיליקום עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
שלב את הבזיליקום, השום והצנוברים במעבד מזון ודופק עד לקצוץ גס.
מוסיפים 1/2 כוס מהשמן ומעבדים עד להטמעה מלאה וחלקה. מתבלים במלח ופלפל.
אם משתמשים מיד, מוסיפים את כל השמן הנותר ואת הדופק עד חלקה.
מעבירים את הפסטו לקערת הגשה גדולה ומערבבים פנימה את הגבינה.
אם מקפיאים, מעבירים לכלי אטום לאוויר ומזלפים את השמן שנותר מעל. להקפיא עד 3 חודשים. להפשיר ומערבבים גבינה.