קושימומחה
מוכן ב48 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג הפסחאקיץ
מגזין

כריכי גלידה עוגת גזר

כריכי גלידה עוגת גזר
מתאים ל-8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 481 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. אם יש לכם allspice, סוכר חום, חלב חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-398 היו אומרים שזה פגע במקום. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 48 שעות. נסו עוגת גלידה תוצרת בית, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה ריבס ללא חלב (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה באמצע התנור מחממים עד 350 ° F. חמאה וקמח מחבת כיכר בגודל סטנדרטי, בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, allspice ומלח בקערת ערבוב בינונית ו לטאטא או לנפות לשלב, להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מניחים ביצים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk או קערה בינונית ערבוב אם באמצעות מערבל כף יד. שוט על המהירות הגבוהה ביותר עד אור ורך, על 5 דקות. מהירות נמוכה יותר מעט לאט לטפטף בשמן. מהירות נמוכה יותר בינוני בהדרגה להוסיף סוכרים, לחזור למהירות הגבוהה ביותר כדי לשבור את כל נתחים של סוכר חום. מהירות מערבל נמוכה יותר בינוני רסס בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
כבה את המיקסר והוסף תערובת יבשה בבת אחת, ואז לערבב על מהירות בינונית-נמוכה עד רק בשילוב, על 30 שניות. כבה את המיקסר וקפל גזר, ואז לגרד למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים במשך 30 דקות, ואז להסתובב ולאפות עד שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא נקי, 25 עד 30 דקות יותר. העוגה תהיה רכה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במחבת במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן להפעיל סכין קיצוץ סביב קצה המחבת ולהפוך על מחבת מצופה קלף כדי להתקרר. לאחר התקרר לטמפרטורת החדר, לעטוף פלסטיק להקפיא לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
לאחר העוגה קפוא מוצק, לקצץ קצה אחד עם סכין משונן. שישה עשר פרוסות בעובי 3 / 8 אינץ ' ולאחסן עטוף בקלילות במקפיא עד מוכן להרכיב כריכים.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
8
עבור Semifreddo: קו מחבת כיכר עם ניילון לעטוף, להפריש. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף, לשלב חלמונים ביצה, 1/4 כוס הסוכר, תמצית וניל. שוט במהירות גבוהה עד ריבוני עבה. עם מיקסר פועל על נמוך, בהדרגה להוסיף את גבינת שמנת, שילוב יסודי בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll Houseנתחי שוקולד חצי מתוקים של Nestle® Toll House
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
העברה לקערה ערבוב בינוני ביסודיות לנקות ולייבש את הקערה ואת מצורף שוט לפני שתמשיך.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
מניחים חלבוני ביצה ומלח בקערה מיקסר לעמוד. שוט על המקום השני לגבוה ביותר עד קצף, ואז לאט לאט לשפוך הנותרים 1/4 כוס סוכר לפנות למקום הגבוה ביותר, להצליף פסגות מבריק, נוקשה. מקפלים חצי מקצפת לתוך תערובת גבינת שמנת, ולאחר מכן לגרד תערובת גבינה לתוך מרנג הנותרים בזהירות לקפל עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
תערובת עדיין צריך להיות אוורירי מאוד ריבוני. במהירות בעדינות לקפל צימוקים ואגוזים, ולאחר מכן לגרד מחבת מוכן לכסות את פני השטח בקלילות עם לעטוף פלסטיק. להקפיא לפחות 8 שעות או לילה, עד קפוא מוצק.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
הסר שכבת משטח של פלסטיק לעטוף מ semifreddo. יש צלחת גדולה או קרש חיתוך מוכן. הפעל זרזיף של מים חמים מהברז והחזק את החצי פרדו לצדדים. להיזהר לא לקבל מים במחבת, בזהירות אבל במהירות להפעיל את המחבת מתחת למים, ואז להפוך semifreddo על צלחת או לוח. אם לא מוכן להרכיב כריכים, להשאיר פלסטיק על semifreddo ולשמור במקפיא עד מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
הסר פלסטיק והשתמש בסכין חמה כדי לחתוך קצה משופע אחד, ולאחר מכן לחתוך לשמונה פרוסות 3/4 אינץ', מנגב את הסכין עם מגבת לחה חמה בין חתכים. גזור עד 2 אינץ ' גבוה אם semifreddo שלך יצא גבוה במיוחד. כריך כל חתיכת חצי-פרדו בין שתי חתיכות עוגה לעטוף בנפרד פלסטיק. חנות במקפיא עד 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים