קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

כריכי סורבה וקצפת פטל

כריכי סורבה וקצפת פטל
והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 171 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, טרטר, סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. נסו מרנג שקדים עם סורבה פטל, סורבה פטל, ו עוגת מרנג פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 25
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
2
כדי להכין מרנג, לכסות גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. צייר 2 (8 x 12 אינץ') מלבנים על נייר. להפוך נייר מעל, ומאובטח עם קלטת מיסוך.
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
3
שלב הראשון 3 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מניחים קרם של טרטר וחלבונים ביצה בקערה גדולה, והכה עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף תערובת סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat).
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה (בערך 9)חלבוני ביצה (בערך 9)
סיגליותסיגליות
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מוסיפים חומץ ווניל, ומכים עד בשילוב. מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין מלבנים נמשכים; להפיץ את תערובת ביצה לבן לקצוות החיצוניים של כל מלבן.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
6
אופים ב 250 במשך 2 שעות או עד יבש. כבה את התנור; דלת תנור פתוחה חלקית. מקצפת בתנור 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
7
הסר מהתנור. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
8
כדי להכין כריכים, מורחים סורבה על צד שטוח של 1 מרנג; העליון עם שאר מקצפת, צד שטוח למטה, לחיצה בעדינות. לעטוף כריך בחוזקה בניילון נצמד; להקפיא 4 שעות או עד המשרד. פתח את העטיפה וחתוך את הכריך לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
סורבהסורבה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
חותכים כל חצי לרוחב לתוך 6 (2 x 4 אינץ') חתיכות.
10
חותכים כל חתיכה בחצי באלכסון כדי ליצור 24 משולשים.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לקינוח קפוא. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "