קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות27
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריכי פרמזן חצילים ופלפל

כריכי פרמזן חצילים ופלפל
גשו לסופר וקנו פלפל, גבינת פרמזן, מלח ופלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. נסו כריכי פרמזן חצילים, כריכי פרמזן חצילים, ו כריכי פרמזן חצילים עם פנים פתוחות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את החצילים ופלפל הפעמון האדום על תבנית אפייה בינונית, ומתבלים במלח ופלפל. צלוי 5 עד 10 דקות, עד רך מעט השחמה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
תחתוך את באגט לחצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
4
מורחים חצי תחתון עם גבינת עיזים, ואחריו טפנד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
5
שכבה עם חצילים ופלפל אדום, ואז מפזרים גבינת פרמזן. כיסוי עם חצי העליון של באגט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בגטבגט
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6
חותכים ל 4 חתיכות.
7
מגישים חם או קר.