לא תבשיל השעועית הירוקה של אמא שלך יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 230 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך שאלוט, שרי, פטריות פורטבלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, תבשיל שעועית ירוקה, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ממיסים 4 כפות חמאה במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הצוואלוט עד שקופים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
4
מוסיפים את הפטריות, קורנית ומרווה וטחון עד שרוב הנוזל התאדה, כ -10 דקות. מערבבים בקמח ומבשלים 5 דקות נוספות. לאחר מכן מוסיפים את השרי ומערבבים עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 5 דקות. תניח את הרוטב בצד. (מתכון יכול להתבצע עד לנקודה זו עד 2 ימים לפני, בקירור.)
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
ממיסים את החמאה הנותרת במחבת גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את השעועית, זורקים למעיל עם חמאה וטחון עד ירוק בהיר, כ -7 דקות. הם עדיין יהיו פריכים. מתבלים במלח ופלפל ומניחים על מגש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תוספות, אופציונלי
8
תביא את הרוטב לרתיחה וכפית על השעועית. למעלה עם כרישה מקומטת.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מחממים כמה סנטימטרים של שמן ל 350 מעלות F בסיר גדול, כבד. כדי לבדוק את טמפרטורת השמן, זרוק קוביית לחם לתוכו. אם הקובייה תחמם תוך 30 שניות, השמן יהיה מספיק חם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לקצץ כרישה, לחתוך חצי לאורכו, לשטוף היטב תחת מים זורמים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
11
חותכים את קצה השורש את הכרישה ולאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לרצועות ארוכות, דקות.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12
קמח העונה עם מלח ופלפל. תחפור רצועות כרישה בקמח. פריי כרישה במשך 1 עד 2 דקות, או עד פריך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ