לבקוכן השני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל Lebkuchen השני. מנה אחת מכילה 79 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 168 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לך אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 25 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו Lebkuchen, Lebkuchen, ו Lebkuchen (מתכונים דומים).
הוראות
להביא דבש לרתיחה בתנור הולנדי גדול; להסיר מהחום, להתקרר מעט. מערבבים בסוכר חום, ביצים מוכות, קליפת לימון ומיץ.
מערבבים קמח, סודה לשתייה ותבלינים בקערת ערבוב גדולה; מוסיפים בהדרגה לתערובת דבש, מערבבים היטב. מערבבים בציטרון ופקאנים קצוצים, מיזוג טוב. כיסוי וצינה לילה.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
צורה בצק לתוך כדורי 1 אינץ'; מקום 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות עוגיות משומן. לחץ בעדינות על הכדור לעובי 1/4 אינץ ' עם תחתית כוס טבול במים קרים. בעדינות לחץ על פרוסת שקדים במרכז כל עוגייה.
הסר סדינים עוגיות מהתנור.
מברשת זיגוג על עוגיות ולהסיר מתלים חוט מגניב.
שלב 1 1/2 כוסות סוכר ומים בסיר כבד קטן; לבשל על אש נמוכה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. מבשלים מעל חום גבוה, ללא ערבוב, עד התערובת מגיעה שלב חוט (230 מעלות F ).
הסר מהחום; מערבבים בסוכר של ממתקים, ערבוב היטב.
מניחים על אש נמוכה, במידת הצורך, כדי לשמור על עקביות צליעה.