לבשל את הספר: טופו מתובל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו, לבשל את הספר: נאגטס טופו מיסו עם Edamame, ו מבשלים את הספר: מוקפץ עם טופו, שעועית ירוקה ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את טופו מהחבילה שלה ולתת לו לנקז במסננת או על צדו בקערה.
מערבבים את הבצל הירוק ושום בקערה קטנה.
מוסיפים את רוטב הסויה, שמן שומשום, זרעי שומשום, ואבקת צ ' ילה ומערבבים.
חותכים את קוביית טופו לאורכו במחצית, ואז לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על חום גבוה. בזהירות למקם את פרוסות טופו במחבת. לבשל עד טופו הוא מעט השחמה על הקרקעית מקבל קצת פריך על הקצוות, 4 עד 5 דקות. הפוך את הפרוסות על וחום בצד השני.
להפחית את החום ואת הכף תיבול מעל טופו, הפצת אותו באופן שווה במקצת. לכסות ולתת קיטור במשך 2 עד 3 דקות.
מעבירים לצלחת ומגישים מיד.