קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות24
סוגי מאכליםסלט
מגזין

לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי

לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי
לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי הוא טבעוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, מ " ל שמן זית, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקוקוס פתית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ליים מקורר - פאי קוקוס עם מקדמיה-קרום קוקוס כקינוח. נסו לבשל את הספר: Shake מרשמלו קלוי, לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים, ו מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° / 180°C עם שני מתלים בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה קטנה או בצנצנת, להקציף או לנער יחד את שמן זית, שמן שומשום, ושויו.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
סוכר אדום גססוכר אדום גס
שויושויו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שים את הקייל והקוקוס בקערה גדולה וזרוק היטב עם כשני שלישים מתערובת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים את הכרוב באופן שווה על פני שני דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים במשך 12 עד 18 דקות, עד הקוקוס הוא חום זהוב עמוק, זורק פעם או פעמיים לאורך הדרך. אם תערובת כרוב על גיליון האפייה העליון מתחיל לקבל השחמה מדי, להעביר אותו למדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר מהתנור ולהעביר את תערובת כרוב לקערה בינונית. תטעם. אם אתה מרגיש שזה צריך קצת יותר רוטב, להוסיף קצת ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את פארו על מגש הגשה העליון עם כרוב השליך.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
כרובכרוב
8
מגישים חמים.