קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות24
סוגי מאכליםסלט
מגזין

לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי

לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי
לבשל את הספר: סלט כרוב עם קוקוס קלוי הוא טבעוני מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 41 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. אם יש לכם שמן שומשום, מ " ל שמן זית, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקוקוס פתית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ליים מקורר - פאי קוקוס עם מקדמיה-קרום קוקוס כקינוח. נסו לבשל את הספר: Shake מרשמלו קלוי, לבשל את הספר: אגוזי פקאן מסוכרים ומיטה אגוזי מלך קלויים, ו מבשלים את הספר: פסטה עם פטרוזיליה ורוטב אגוז קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177° / 180°C עם שני מתלים בשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערה קטנה או בצנצנת, להקציף או לנער יחד את שמן זית, שמן שומשום, ושויו.
מרכיבים שתצטרך
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שויושויו
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שים את הקייל והקוקוס בקערה גדולה וזרוק היטב עם כשני שלישים מתערובת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מורחים את הכרוב באופן שווה על פני שני דפי אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים במשך 12 עד 18 דקות, עד הקוקוס הוא חום זהוב עמוק, זורק פעם או פעמיים לאורך הדרך. אם תערובת כרוב על גיליון האפייה העליון מתחיל לקבל השחמה מדי, להעביר אותו למדף התחתון.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
הסר מהתנור ולהעביר את תערובת כרוב לקערה בינונית. תטעם. אם אתה מרגיש שזה צריך קצת יותר רוטב, להוסיף קצת ולזרוק.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
מניחים את פארו על מגש הגשה העליון עם כרוב השליך.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
כרובכרוב
8
מגישים חמים.