קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory

לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגת קרמל Revelatory. מנה אחת מכילה 763 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו את תמצית ונילן, קמח לעוגה, סירופ תירס, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: Revelatory קרמל עוגה, מבשלים את הספר: אדר קרם קרמל, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז.

הוראות

1
כדי להפוך את שכבות העוגה: מחממים את התנור ל 350ºf. גריז 3 מחבתות עוגה שמונה אינץ'. בשורה התחתונה עם סיבובים של קלף ולשמן את הקלף. בעדינות מעיל החלק הפנימי של המחבתות עם קמח, הקשה על עודף. תניח את המחבתות בצד.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד את החלבונים, ¼ כוס החלב, ואת הוניל בקערה קטנה; להפריש. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. לפזר את חתיכות חמאה על החלק העליון ויוצקים את הנותרים ¾ כוס חלב. השתמש במערבל חשמלי להגדיר מהירות נמוכה כדי לערבב את הבלילה עד החומרים יבשים הם רטובים. הגדל את המיקסר למהירות בינונית והכה את הבלילה במשך 90 שניות. לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי. עם המיקסר מוגדר למהירות בינונית, להוסיף את תערובת הביצה ב 3 תוספות, להכות את הבלילה במשך 20 שניות לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 3 מחבתות מוכנות להחליק את צמרות עם המרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
אופים עד שבוחן מוכנס למרכז העוגות יוצא נקי והעוגות רק מתחילות להתרחק מצדי המחבת, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
השכבות יהיו זהובות קלות למעלה, לא השחמה. לקרר את השכבות במחבתות על מתלה חוט במשך 10 דקות. להפוך את השכבות על המדף כדי להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ביצוע הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
6
כדי להפוך את הדובדבן קרמל: בסיר קטן, מערבבים יחד 2½ כוסות של הסוכר, סירופ תירס, ואת החלב; לבשל על חום בינוני, ערבוב עד הסוכר מתמוסס. שמור על חום נמוך. בסיר עמוק וכבד מפזרים את כוס ה - ½ הנותרת של סוכר באופן שווה על הקרקעית. מבשלים מעל חום בינוני מבלי לערבב עד הסוכר מתמוסס, caramelizes, והופך את צבע הענבר. בזהירות לשפוך את תערובת חלב חם לתוך הקרמל; התערובת תהיה בועה במרץ ושריקה, ואת הקרמל יהיה להקשיח. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן עם כף עץ, עד הקרמל משתחרר מתחתית המחבת ומתמוסס לתוך הנוזל. מבשלים ללא ערבוב עד התערובת מגיעה לשלב רך כדור (235ºf ) על מדחום ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מהחום ומערבבים בחמאה ובוניל. להפריש להתקרר במשך 15 דקות. הכה במרץ עם כף עץ או מערבל חשמלי מוגדר למהירות בינונית עד הדובדבן הוא כבר לא מבריק והוא עבה ושמנת מספיק כדי להפיץ, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
1
מניחים שכבת עוגה על צלחת הגשה.
2
יוצקים מספיק ציפוי על השכבה כדי לכסות את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
3
מוסיפים את שכבת העוגה הבאה ומכסים את החלק העליון בציפוי.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
4
מוסיף את שכבת העוגה הסופית לאט לשפוך את שאר הדובדבן מעל, לתת לו לרוץ במורד הצדדים. השתמש מרית אופסט כדי להפיץ בעדינות את הדובדבן באופן שווה סביב הצדדים של העוגה, דואג לא לקרוע את העוגה.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
5
תן את שאר העוגה בטמפרטורת החדר לפחות 2 שעות או עד הדובדבן מוגדר לפני ההגשה.הערה: אתה יכול גם לאפות את העוגה ב 2 מחבתות תשעה אינץ'. הגדילו את זמן האפייה לכ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה