1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1
טחון שום מחית כדי להדביק עם מלח קמצוץ. בסיר קטן להמיס חמאה על חום מתון ומערבבים רסק שום. חצי לחם אופקית ומברשת שום חמאה על הצדדים לחתוך. על לחם מטגן אפייה על 4 סנטימטרים מחום עד זהב, 1 עד 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
2
מערבבים מולים לתוך רוטב ומבשלים, מכוסה, 4 עד 8 דקות, או עד מולים נפתחים. (להשליך כל מולים שלא נפתחו לאחר 8 דקות.) מחלקים מולים בין 2 קערות.