צלי ירך הודו מתובל תאילנדי עם עשבי תיבול טריים נטול גלוטן,, ללא חלב ופסקטריאן תוספת. מתכון זה מכין 5 מנות עם 20 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם כוסברה, עצמות, עלי נענע ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: תרנגול הודו צלוי מתובל, צלי כתר טלה עם עשבי תיבול טריים, ו צלי חזיר עומד עם עשבי תיבול טריים.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מורחים כ -2 כפות מהתערובת באופן שווה על צד עצמות של 1 ירך הודו. סט שנותר ירך, עצמות צד למטה, מעל עשב תערובת, יישור עם ראשון ירך. לקשור את הירכיים יחד במרווחים 1 אינץ 'עם מחרוזת כותנה כדי ליצור גליל על 3 אינץ' רחב ו 7 אינץ ' ארוך. בעזרת האצבעות, טפיחו על תערובת העשבים שנותרה באופן שווה על כל הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
הכן ברביקיו לחום עקיף.
5
אם אתה משתמש בריקטים פחם, תלולית ולהצית 60 בריקטים על האשמגררים של ברביקיו עם מכסה. כאשר לבנים מנוקדים באפר אפור, תוך 15 עד 20 דקות, דחפו כמויות שוות לצדדים מנוגדים של אש.
6
הוסף 5 בריטים נוספים לכל תל גחלים עכשיו ואחרי 30 דקות, אם הצלייה אורכת זמן רב יותר מזה.
7
אם משתמשים במנגל גז, סובבו את כל המבערים למכסה גבוה וסגור וחממו למשך 10 דקות. ואז להתאים מבערים לבישול עקיף (חום על הצדדים של גריל לא למטה מרכז תחת מזון) ולשמור על גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
הגדר מחבת טפטוף על האשמגררים בין גחלים או מבערים. הגדר גריל ברביקיו במקום. הגדר צלי במרכז הגריל, לא על אש. כיסוי ברביקיו; פתחי אוורור פתוחים לפחם.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מבשלים צלי עד מדחום מוכנס במרכז הבשר מגיע 170, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
10
העבירו את הצלייה לפלטה, ושמרו על חום, הניחו לנוח 5 עד 10 דקות.
11
מקשטים מגש עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
12
חותכים צלי לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' להגשה. סוחטים מיץ מ טריזי ליים על מנות ומוסיפים מלח לפי הטעם.