קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות50
מגזין

לחיים הליבוט עם רוטב ג'ינג'ר-כתום

לחיים הליבוט עם רוטב ג'ינג'ר-כתום
לחיים הליבוט עם רוטב ג'ינג'ר-כתום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 33 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך פתיתי פלפל, מיץ תפוזים, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: לחיים הליבוט עם רוטב ג'ינג'ר-כתום, לחיים ממולאות, ו פילה ולחיים צלויים מחבת הליבוט.

הוראות

1
לטאטא את מיץ התפוזים, כוסברה, זנגביל, שום, רוטב סויה, שמן שומשום, פתיתי פלפל אדום יחד בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים את הלחיים הליבוט עד חום זהוב בכל צד, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
הליבוטהליבוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים את תערובת מיץ התפוזים למחבת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד פתיתי הליבוט בקלות עם מזלג והרוטב התעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות
הליבוטהליבוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר לחיים הליבוט לצלחת טפטוף עם רוטב כתום לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הליבוטהליבוט
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.