לחם ארטישוק תרד
גשו לסופר וקנו את מגורי הארטישוק של הגן הטוסקני במים, לחמניות, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו לחם מטבל ארטישוק-תרד, לחם ארטישוק תרד, ו מטבל תרד ארטישוק בקערת לחם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת עד חלקה.
מוסיפים יוגורט, ממשיכים לערבב עד חלקה. שמור.
מניחים תרד 2 כפות מים בקערה בינונית. מכסים בניילון נצמד ובמיקרוגל למשך 2 דקות. אפשר לשבת 1 דקה, ואז לנקז, לסחוט תרד כדי להסיר עודף מים. אפשר להתקרר.
קוצצים תרד וארטישוקים. מקפלים לתוך תערובת גבינת שמנת.
מוסיפים אבקת בצל, אבקת שום, מלח, 1/4 כוס מוצרלה ופרמזן.
חותכים את הלחם הצרפתי לשניים. מעט חלול כל חצי על ידי הסרת חלק הלחם מהאמצע. למלא עם תערובת ארטישוק תרד וליישר את המילוי.
מפזרים עם המוצרלה הנותרים.
מניחים את הלחם המלא על תבנית אפייה.
אופים במשך 15-20 דקות, עד המילוי הוא מבעבע והגבינה על גבי הוא השחמה מעט. אפשר להתקרר במשך כמה דקות לפני חיתוך והגשה.