קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות2
ציון בריאות45
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם כוסברה

לחם כוסברה
זה עובד טוב כמו לחם. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך קינמון טחון, דבש, כוסברה טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו לחם כוסברה, לחם תרד כוסברה צ'ייב, ו פפריקן וכוסברה שפשפו סטייקים עם סלסה בכתום-כוסברה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים שמרים בחלב חם בקערה גדולה. מוסיפים את שאר החומרים למעט קמח לכל מטרה. מערבבים מספיק קמח לכל מטרה כדי להפוך את הבצק קל להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש 5 עד 10 דקות או עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מניחים בקערה משומנת; פונה צד משומן למעלה. לכסות ולתת לעלות במקום חם על 1 שעה או עד כפול. הבצק מוכן אם ההזחה נשארת כאשר נגע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
תחתית גריז וצדדים של 2 מחבתות כיכר, 9x5x3 אינץ'. אגרוף למטה בצק; לחלק לשניים. לעצב כל חצי לתוך כיכר, 8 אינץ ' ארוך.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
מניחים כיכרות במחבתות. לכסות ולתת לעלות במקום חם 40 עד 45 דקות או עד כפול.
6
מחממים תנור ל 375ºF.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
חותכים חתך לאורך החלק העליון של כל כיכר.
8
אופים 35 עד 40 דקות או עד כיכרות הם חום זהוב קול חלול כאשר טפח.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
9
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט; מגניב. אחסן בשקית ניילון או מיכל אטום בטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן