קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

לחם כפית תירס

לחם כפית תירס
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. אם 41 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחם כפית תירס יכול להיות עצום ללא גלוטן וצמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם חלב, קמח תירס טחון, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לחם כפית תירס, לחם כפית תירס, ו לחם כפית תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 F. בסיר גדול, מעל חום בינוני, מביאים 2 כוסות חלב ותירס לרתיחה. בקערה קטנה, להקציף יחד את החלב שנותר ואת קמח התירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לטאטא כל הזמן, לאט להוסיף את התערובת לחלב הרותח. להפחית את החום ומבשלים בעדינות, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
הסר מהחום. מערבבים בחמאה, קורנית, מלח, פלפל, וביצים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
העברה לתבשיל חמאה או מחבת ברזל יצוק.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים עד הזהב ולהגדיר, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
אופים את לחם הכף ולתת לו להתקרר. מניחים בצד בטמפרטורת החדר עד 4 שעות. אם תרצה, חם בתנור 250 F במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות