לחם מרמלדה דלעת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל לחם דלעת ריבה. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 160 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-50 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו דלעת, מרמלדה כתומה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פשטידת דלעת עם מרמלדה כתומה, לחם ריבה, ו לחם קוף מרמלדה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 177°. תחתית גריז רק של מחבת כיכר 9x5 אינץ 'אחד או שתי מחבתות כיכר 8x4 אינץ' עם קיצור. בקערה בינונית, מערבבים קמח, סוכרים, תבלין פשטידת דלעת, אבקת אפייה, קינמון ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, להכות ביצים, דלעת, חמאה, 1/3 כוס ריבה ו 3 כפות מיץ תפוזים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. על מהירות נמוכה, בהדרגה להכות בתערובת קמח.
אופים 9 אינץ מחבת 1 שעה 10 דקות עד 1 שעה 15 דקות, 8 אינץ מחבתות 45 עד 48 דקות, או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. לשחרר צדדים של כיכר מן המחבת; להסיר מחבת כדי מתלה קירור.
בקערה קטנה, מערבבים מרכיבים זיגוג.
מורחים זיגוג על כיכר חמה. מגניב לגמרי, בערך 2 שעות. אחסן בחוזקה עטוף במקרר עד שבוע 1.