לחם קינמון I
לחם קינמון I דורש בערך שעה ו-10 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 310 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -14 גרם שומן כל אחת. תמורת 39 סנט למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים מאוד אהבו את הלחם הזה. 586 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, סוכר, קינמון טחון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 52% . מתכונים דומים: לחם קינמון אגוזי בננה , לחם מהיר קינמון מוקה , ולחם חיטה פשוט מדהים קינמון .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית כיכר אחת בגודל 9x5 אינץ'.
מודדים קמח, 1 כוס סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, 1 1/2 כפיות קינמון, מלח, חמאה, שמן, ביצים ווניל לקערת ערבוב גדולה. מקציפים 3 דקות.
יוצקים לתבנית מוכנה. חלק עליון חלק.
מערבבים 2 כפות סוכר לבן, 1 כפית קינמון וחמאה, מערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.
מפזרים תוספת על הבלילה המוחלקת. בעזרת סכין, חותכים בתנועת סיבוב קלה כדי לתת אפקט משויש.
אופים כ-50 דקות. בדוק עם קיסם. כשהוא מוכנס זה אמור לצאת נקי.
מוציאים את הלחם מהתבנית לרשת כדי להתקרר.