לחם רוטי מהודו
אם יש לך קמח חיטת דורום, מלח, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 96%. נסו מסאלה רוטי/chapati (לחם הודי מתובל שטוח), פיצות לחם Roti חזיר עם בוטנים תאילנדים, ו לטבול לתוך הודו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, מלח, מים ושמן, עד שהתערובת מתרחקת מהצדדים. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח היטב. ללוש עד חלקה וגמיש, על 10 דקות.
מחממים מחבת unoiled או tava לחום גבוה בינוני. מחלקים את הבצק ל -12 חלקים שווים, יוצרים לתוך סיבובים ומכסים עם מטלית לחה. לשטח את הכדורים עם כף היד שלך, ולאחר מכן להשתמש מערוך לגלגל כל חתיכה לתוך סיבוב בקוטר 6 עד 8 אינץ'.
מבשלים את roti במשך 1 דקה לפני מתהפך, ואז להסתובב שוב אחרי עוד דקה. Roti צריך להיות כמה כתמים חומים כהים כאשר סיים. הטוב ביותר מוגש חם.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![הקלטות שדה Chenin Blanc]()
הקלטות שדה Chenin Blanc
טעמים של צדפות, תפוחים סבתא סמית, קמומיל ונרקיס.