לחם תה שקדים
לחם תה שקדים עשוי להיות מה שאתה מחפש. מתכון צמחוני זה משרת 32 . מנה אחת מכילה 125 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר, אבקת אפייה, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 15%. ציון זה הוא רע למדי. נסו מכונת לחם שקדים - שוקולד צ'יפס לחם, תה קר תאילנדי, ו לונג איילנד אייס תה עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו רסק שקדים וחמאה; מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד לקבלת אור ותפוח.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. בקערה קטנה, לזרוק בעדינות דובדבנים 1 כף קמח. הניחו בצד.
שלב את אבקת האפייה, המלח, הקמח שנותר; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
כף שישית מהבלילה לכל אחת משתי משומנות ומקומחות 8 אינץ'. איקס 4-ב. מחבתות כיכר; מפזרים שכבות עם מחצית מהפרי. מכסים בשכבה נוספת של בלילה ומפזרים את יתרת הפירות. למעלה עם הבלילה שנותרה; להחליק עם מרית.
אופים בחום של 350 שעות 1-1/4 שעות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים לצינון.